8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Kokybiškos keturių stalčių su durelėmis akcijinės komodos kaina yra tik 600 litų (173.77 eur).

Akcijinės keturių stalčių su durelėmis komodos yra tvirtesnės ir kokybiškesnės nei komodos esančios parduotuvėse, kurios būna atvežtos iš kaimyninių šalių. Komodų kraštai laminuojami, briaunuojami (kantuojami) tik PVC kantu, t.y. plastikiniu, o ne popieriniu kantu (melaminu), PVC kantai yra daug tvirtesni ir ilgamžiskesni. Kojelės montuojamos į keturių stalčių su durelėmis akcijinę komodą yra reguliuojamos, todėl pastačius komodą į vietą, galėsite reguliuoti kojelių aukštį, kad komoda neklibėtų.

Komodos dureles galima įstiklinti su stiklu, todėl galite rinktis komodą arba su durelėmis su stiklu arbe paprastas dureles. Už durelių galima rinktis daryti arba dvi arba tris lentynas.

Tačiau tai dar ne viskas !

Kokybiškos keturių stalčių su durelėmis komodos spalvą galėsite rinktis iš daugiau nei kelių šimtų spalvų, t.y. komoda bus daroma pagal individualią Jums reikalingą spalvą.

Apžiūrėti visas akcijines komodas ir išsirinkti Jūsų komodai norimą spalvą galite atvykę į gamybos cechą. Tai yra itin naudinga, nes vietoje galite matyti komodų kokybę ir galite išsirinkti Jums reikalingą spalvą.

Galimas akcijinės keturių stalčių su durelėmis komodos atvežimas Kauno ir Jonavos mieste. Atvežimo kaina 50 litų (14,48 eur). Jei esate iš kitų miestų nei Kaunas ar Jonava, tuomet akcijinę keturių stalčių su durelėmis komodą reikėtų parsivežti patiems.