8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Komodų miegamajam su veidrodžiu gamyba ir komodų miegamajam su veidrodžiu projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą miegamojo komodos su veidrodžiu projektą.

Miegamojo komodos su veidrodžiu gaminamos su kokybiškais guoliniais bėgeliais. Dažniausiai miegamojo komodoms su veidrodžiais naudojami ir pilno ištraukimo bėgeliai, kad būtų galima atverti miegamojo komodos stalčių iki pat galo.

Miegamojo kambario komodų su veidrodžiais gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės miegamojo komodos stalčiams ar durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima komodas miegamajam su veidrodžiais gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu miegamojo komodos viršumi) ar storinta miegamojo komodos apačia (storintu miegamojo komodos dugnu), ar gaminti miegamojo komodas su veidrodžiais su storintais komodos šonais, ar gaminti komodas miegamajam su įleistais stalčiais.

Komodos miegamajam kambariui su veidrodžiu spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Komodos miegamajam kambariui su veidrodžiu rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas miegamojo komodos rankenėles.

Galima montuoti įvairių formų veidrodžius bei galima gaminti miegamojo komodas su kliento jau turimu miegamojo komodos veidrodžiu.