8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Komodų miegamajam su dvejais stalčiais gamyba ir komodų miegamajam su dvejais stalčiais projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą miegamojo komodos projektą.

Dvejų stalčių miegamojo komodos gaminamos su kokybiškais guoliniais bėgeliais. Dažniausiai miegamojo komodoms su dvejais stalčiais naudojami ir pilno ištraukimo bėgeliai, kad būtų galima atverti miegamojo komodos stalčių iki pat galo.

Miegamojo kambario komodų su dviemis stalčiais gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės miegamojo komodos stalčiams užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima dviejų stalčių komodas miegamajam gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu miegamojo komodos viršumi) ar storinta miegamojo komodos apačia (storintu miegamojo komodos dugnu), ar gaminti dviejų stalčių miegamojo komodas su storintais komodos šonais, ar gaminti dviejų stalčių komodas miegamajam su įleistais stalčiais.

Dvejetos stalčių komodos miegamajam kambariui spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Dvejetos stalčių komodos miegamajam kambariui rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas miegamojo komodos rankenėles.