8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Prieškambario komodų su trim durelėmis gamyba ir prieškambario komodų su trimis durelėmis projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą prieškambario komodos projektą.

Trejų durelių komodos prieškambariui taip pat gaminamos su stalčiais ar atviromis lentynomis.

Prieškambario komodų su trim durelėmis gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės prieškambario komodos durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima trejų durelių komodas prieškambariui gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu prieškambario komodos viršumi) ar storinta prieškambario komodos apačia (storintu prieškambario komodos dugnu), ar gaminti trejetos durelių prieškambario komodas su storintais komodos šonais, ar gaminti trejetos durelių komodas prieškambario kambariui su įleistomis durelėmis.

Trijų durų komodos prieškambariui spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Trijų durų komodos prieškambariui rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas prieškambario baldų komodos rankenėles.