8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Komodų vystymui gamyba ir komodų vystymui projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą vaikų vystymo komodos projektą.

Vaikų vystymo komodos gaminamos su kokybiškais guoliniais bėgeliais. Dažniausiai vaiko vystymo komodai naudojami ir pilno ištraukimo bėgeliai, kad būtų galima atverti vaiko vystymo komodos stalčių iki pat galo.

Vystymui skirtų komodų gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės vaikiškos vystymo komodos stalčiams užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima vystymo komodas gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu vaiko vystymo komodos viršumi) ar storinta vaikų vystymo komodos apačia (storintu vaiko vystymo komodos dugnu), ar gaminti vaikų vystymo komodas su storintais komodos šonais, ar gaminti vaikiškas vystymo komodas su įleistais stalčiais.

Vystymo komodos spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Vystymo komodos rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas vaikų vystymo komodos rankenėles.