8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Miegamojo komodų su keturiom durelėmis gamyba ir miegamojo komodų su keturiomis durelėmis projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą miegamojo komodos projektą.

Keturių durelių komodos miegamajam taip pat gaminamos su stalčiais ar atviromis lentynomis.

Miegamojo komodų su keturiom durelėmis gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės miegamojo komodos durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima ketverių durelių komodas miegamajam gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu miegamojo kambario komodos viršumi) ar storinta miegamojo komodos apačia (storintu miegamojo kambario komodos dugnu), ar gaminti ketvertos durelių miegamojo komodas su storintais komodos šonais, ar gaminti ketvertos durelių komodas miegamojo kambariui su įleistomis durelėmis.

Keturių durų komodos miegamajam spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Keturių durų komodos miegamajam rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas miegamojo baldų komodos rankenėles.