8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Svetainės komodų televizoriui gamyba ir svetainės komodų televizoriui projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą svetainės komodos televizoriui projektą.

TV komodos svetainei gaminamos su kokybiškais guoliniais bėgeliais. Dažniausiai svetainės komodoms televizoriui naudojami ir pilno ištraukimo bėgeliai, kad būtų galima atverti svetainės komodos stalčių iki pat galo.

Svetainės kambario komodų televizoriui gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės svetainės komodos stalčiams ar durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima TV komodas svetainei gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu TV komodos viršumi) ar storinta TV komodos apačia (storintu TV komodos dugnu), ar gaminti TV komodas su storintais komodos šonais, ar gaminti TV komodas svetainei su įleistais stalčiais.

Televizoriaus komodos spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Televizoriaus komodos rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas TV komodos rankenėles.