8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Prieškambario komodų batų dėžių gamyba ir prieškambario komodų batų dėžių projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą prieškambario komodos batų dėžės projektą.

Batų dėžės – komodos prieškambariui gaminamos su kokybiškais guoliniais bėgeliais. Dažniausiai prieškambario komodoms batų dėžėms naudojami ir pilno ištraukimo bėgeliai, kad būtų galima atverti prieškambario komodos batų dėžės stalčių iki pat galo.

Prieškambario kambario komodų – batų dėžių gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės prieškambario komodos stalčiams ar durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima batų dėžes komodas prieškambariui gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu prieškambario komodos viršumi) ar storinta prieškambario komodos apačia (storintu prieškambario komodos dugnu), ar gaminti prieškambario komodas batų dėžes su storintais komodos šonais, ar gaminti komodas batų dėžes prieškambariui su įleistais stalčiais.

Batų dėžių komodų prieškambario kambariui spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos – batų dėžės spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Batų dėžės – komodos prieškambario kambariui rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas prieškambario komodos – batų dėžės rankenėles.