8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Komodų miegamajam su atverčiamom durelėmis gamyba ir komodų miegamajam su atverčiamomis durelėmis projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą miegamojo komodos projektą.

Komodos miegamajam su atverčiamomis durelėmis taip pat gaminamos su stalčiais ar atviromis lentynomis.

Miegamojo kambario komodų su atverčiamom durelėmis gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės miegamojo komodos durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima miegamojo komodas su atverčiamomis durelėmis gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu miegamojo komodos viršumi) ar storinta miegamojo komodos apačia (storintu miegamojo komodos dugnu), ar gaminti miegamojo komodas atverčiamom durelėm su storintais komodos šonais, ar gaminti komodas atverčiamomis durelėm miegamojo kambariui su įleistomis durelėmis.

Komodos miegamojo kambariui su atverčiamomis durelėmis spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Komodos miegamojo kambariui su atverčiamomis durelėmis rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas miegamojo baldų komodos rankenėles.