8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Komodų prieškambariui su atverčiamom durelėmis gamyba ir komodų prieškambariui su atverčiamomis durelėmis projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą prieškambario komodos projektą.

Komodos prieškambariui su atverčiamomis durelėmis taip pat gaminamos su stalčiais ar atviromis lentynomis.

Prieškambario komodų su atverčiamom durelėmis gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės prieškambario komodos durelėms užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima prieškambario komodas su atverčiamomis durelėmis gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu prieškambario komodos viršumi) ar storinta prieškambario komodos apačia (storintu prieškambario komodos dugnu), ar gaminti prieškambario komodas atverčiamom durelėm su storintais komodos šonais, ar gaminti komodas atverčiamomis durelėm prieškambariui su įleistomis durelėmis.

Komodos prieškambariui su atverčiamomis durelėmis spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Komodos prieškambariui su atverčiamomis durelėmis rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas prieškambario baldų komodos rankenėles.