8 685 81 448 gamyba@komodos.eu
Select Page

Komodų vaikų darželiams gamyba ir komodų vaikų darželiams projektavimas pagal kliento pageidavimus ar turimą vaikų darželio komodos projektą.

Vaikų darželio komodos gaminamos su kokybiškais guoliniais bėgeliais. Dažniausiai vaikų darželio komodoms naudojami ir pilno ištraukimo bėgeliai, kad būtų galima atverti komodos stalčių iki pat galo.

Vaikų darželių komodų gamyboje taip pat naudojamos aliuminės kojelės, spynelės komodos durelėms ar komodos stalčiams užrakinti.

Pagal kliento pageidavimą galima vaikų darželio komodas gaminti su storintu komodos stalviršiu (storintu komodos viršumi) ar storinta vaikų darželio komodos apačia (storintu komodos dugnu), ar gaminti vaikų darželio komodas su storintais komodos šonais, ar gaminti vaikų darželio komodas su įleistais stalčiais.

Vaikų darželio komodoms spalvų pasirinkimas yra itin didelis. Komodos spalvą galima rinktis iš daugiau nei kelių šimtų galimų spalvų (atspalvių).

Vaikų darželio komodoms rankenėlių pasirinkimas ir yra itin didelis. Galima rinktis iš daugiau nei keliolikos rankenėlių. Arba galima montuoti kliento turimas vaikų darželio komodos rankenėles.